Reklamlar

Annyong çingular…

Sonun da kıymetlim kısacıkta olsa bir kez daha Master in the House’ ta.

Lee Sang Yoon bu bölümde ipucu veren kişi olarak karşımıza çıkıyor keşke geri dönse ne güzel olurdu.

Bu haftaki ustamız Uhm Jung Hwa ve yine bol müzik ve kahkaha var tabi. Hep birlikte Uhm Jung Hwa’nın hayatına bir bakalım.

İyi Seyirler.

Diğer Alternatifler

VidMoly

Veoh

Uhm Jung Hwa 엄정화

Genel bilgiler
Doğum 17 Ağustos 1969 (51 yaşında) Jecheon, Kuzey Chungcheong Province, Güney kore
Tarzlar
K-popDansElectropop
Meslekler
OyuncuŞarkıcı
Etkin yıllar 1993–günümüz
Müzik şirketi
Mystic89 (şarkıcılık) (2014–günümüz)KeyEast (oyunculuk) (2015–günümüz)Sony BMGUM

Uhm Jung Hwa 엄정화

Stüdyo albümleri
Sorrowful Secret (1993)
Uhm Jung Hwa 2 (1995)
Afterlove (1997)
Invitation (1998)
005.1999.06 (1999)
Queen of Charisma (2000)
Hwa (2001)
Self Control (2004)
Prestige (2006)

Genişletilmiş çalışmaları
D.I.S.C.O (2008)
The Cloud Dream of the Nine (2016)
İş birliği
Best… My Songs (1998)
All Details (1999)
Dijital single
“tvN Remix Version” (2006)
“Come 2 Me New Remix” (2006)
“D.I.S.C.O Part 2” (2008)
Filmografi
Dizileri
1990’lar
“Yoon Sa-rang” (1990)
“The Wild” (1992)
Good Morning Youngdong (1993)
Sisters (1993)
“The rich people also cry” (1994)
Police (1994)
Close One Eye (1994)
Mystery Melodrama (1994)
Human Theater (1995)
Angel Inside the Mask (1995)
Remember to Love (1995)
Intimacy Between Father and Son (1996)
“Seol Yu-ri” (1997)
Star (1997)
Beautiful Sin (1997)

2000’ler
Wife (2003)
Tropical Nights in December (2004)
Get Karl! Oh Soo-jung (2007)
He Who Can’t Marry (2009)
2010’lar
Witch’s Romance (2014)

Okay! Madam 2020
Varyete programları

Running man Kim Sang-kyung ile katıldı
Filmleri
1990’lar
Marriage Story (1993)
On a Windy Day We Must Go to Apgujeong (1993)
Blue Seagull (1994)
How to Top My Wife (1994)
2000’ler
Marriage Is a Crazy Thing (2002)
Singles (2003)
Mr. Handy (2004)
All for Love (2005)
Princess Aurora (2005)
For Horowitz (2006)
Seducing Mr. Perfect (2006)
Love Now (2007)
Insadong Scandal (2009)
Haeundae (2009)
Five Senses of Eros (2009)
2010’lar
Bestseller (2010)
Mama (2011)
Dancing Queen (2012)
In My End Is My Beginning (2013)
Montage (2013)
Venus Talk (2014)
Wonderful Nightmare (2015)

Kaynak ..Wikipedia tr

Ne çalışkan bir hatunmuş meğer. Bu hatunu sevip sevmediğime hiç bir zaman karar veremedim ben. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Master in the House 124. Bölüm Türkçe Alt Yazılı” için 4 yorum

  1. Eline sağlık.. çevirip zaman ayırdığın için teşşekürler başka program çevirmeyi düşünüyor musun mesela yang se hyung katıldığı “village survıval the eight sezon 2” diye komedi varyetesi var Mcsi yoo jae suk’tu belki bir ara bakarsınız hoşunuza gider

    1. Şu an için gerçekten imkansız Master in the House ta günceli yakalamaya çalışıyorum ,diğer iki şov da ben de tek başıma ancak ama bir düzene otursun herşey olabilir tabi.

Bir Cevap Yazın